Wij zijn Leo Burnett Amsterdam

Een creatief bureau dat staat voor branding by doing. Wij helpen merken om hun purpose uit te drukken in echte daadkracht.

HumanKind

‘We are eternal students of human behaviour’. Ons creatieve werk is bedoeld voor mensen; voor de klanten van onze klanten. HumanKind is een kijk op marketingcommunicatie waarbij communicatie in dienst staat van de mens en niet andersom.’

Branding by doing

‘What helps people, helps business’, is al sinds 1935 het leidende principe voor het creatieve werk van Leo Burnett. Leo ontwikkelt meaningful acts: creativiteit die het businessprobleem van klanten oplost door het leven van hún klanten te verrijken.

Onze werkwijze

Wij zijn doeners en makers. Wat we doen is altijd gebaseerd op een slim consumentinzicht. Bij Leo Burnett geloven we in de kracht van samenwerken. Ons team bestaat altijd uit de juiste casting specialisten die hun expertises samenbrengen om te werken aan de meest creatieve en effectieve merkoplossingen.

Onze klanten

In Nederland werkt Leo Burnett vol trots voor de volgende klanten:

 

Leo Burnett Netwerk

Leo Burnett is een van de meest bekroonde bureaunetwerken van de wereld. Leo Burnett is opgericht in 1935 en onderdeel van een groep van communicatiebureaus met 85 kantoren verspreid over 70 landen en 9.000 medewerkers. Sinds 1981 zijn wij gevestigd in Amsterdam.